Széchenyi-2020

Riasztórendszerek

A riasztórendszerek magánterületre vagy épületbe történő illetéktelen behatolás jelzésére és megakadályozására, s ez által értékeink védelmére, károkozás mértékének csökkentésére szolgálnak.
Vállaljuk vagyonvédelmi rendszerek kiépítését lakások, családi házak, üzletek, irodák, irodaházak, gyáregységek számára.
Kínálatunkban megtalálhatók a vezetékes eszközökön túl a vezeték nélküli (rádiós) riasztó rendszerek is.


Paradox riasztórendszerek

Kínálatunkban megtalálható a kanadai Paradox cég behatolásjelző rendszereinek teljes termékválasztéka.

Riasztó rendszereink főbb alkotóelemei:

  • Riasztó központ
  • Érzékelők
  • Kültéri és beltéri szirénák
  • Kezelő egységek, távirányítók
  • Akkumulátor
  • Kábelrendszer

Díjmentes helyszíni felmérés, tervezés és ajánlatadás

Amennyiben riasztó készülék beszerelését tervezi, mindenképpen érdemes szakembereinkhez fordulnia. Díjmentes helyszíni felmérést végzünk, mely során segítséget nyújtunk abban, hogy a felhasználók igényeinek legmegfelelőbb riasztórendszer kerüljön beszerelésre. Szakembereink megtervezik, hogy esetükben milyen érzékelőket, riasztóközpontot érdemes alkalmazni, azokat az ingatlan mely pontjain érdemesek elhelyezni, illetve felszerelni.

Amennyiben otthona, vállalkozása védelmére riasztórendszer beszereltetését tervezi, kérje szakembereinktől a díjmentes felmérést!
Ezáltal egyszerűen és kényelmesen tájékozódhat arról, hogy a riasztórendszer beszerelés milyen munkálatokkal és költségekkel járna az Ön ingatlanában.

Paradox K641 Plus kezelőegység

Paradox K641 Plus – LCD kijelzős kezelőegység

Paradox TM50 grafikus kezelőegységek


Paradox TM50 grafikus kezelőegységek