Széchenyi-2020

Beléptető rendszerek

A beléptető rendszerek korszerű megoldást nyújtanak védett területre történő belépés korlátozására.
Professzionális megoldást kínálunk a különböző bonyolultságú és funkciójú beléptetésekhez, kezdve az egyszerű kódzáraktól, a kártyás beléptetőn át az on-line működésű, sok ajtós, több jogosultsági szintű felhasználós rendszerekig. Ezen rendszerek előnye, hogy a belépési jogosultságok könnyedén kiadhatók (akár időkorlátozással is), emellett a kártyák illetve a kódok elvesztése, eltulajdonítása esetén azonnal letilthatók.
A beléptető rendszerekkel integrálható munkaidő nyilvántartó szoftvert is kínálunk. A munkaidő nyilvántartó szoftverrel nyomon követhetjük és kontrollálhatjuk cégünk alkalmazottainak munkaidejét.

Kaputelefon

A kaputelefon beszédkapcsolatot teremt a külső bejárat és egy lakás vagy irodahelyiség között, emellett lehetőséget biztosít ajtó távkinyitására is. Használható egy- és többlakásos házaknál, illetve vállalatoknál egyaránt. Az audio kaputelefon lehetőséget biztosít az érkező személyekkel történő kommunikációra. A video kaputelefon ezen felül rendelkezik egy kis monitorral, melyen láthatjuk is vendégeinket.

Kártyás beléptető és kaputelefon

Kártyás beléptető és kaputelefon

Beléptető rendszer - Roger PR311 sorozatú proximity kártyaolvasó

Beléptető rendszer – Roger PR311 sorozatú proximity kártyaolvasók