Széchenyi-2020

Ipari Ethernet

A Mikroplan Kft. vállalja ipari Ethernet hálózatok tervezését, kivitelezését és karbantartását.

Az ipari környezetben történő alkalmazáshoz elengedhetetlen, hogy a rendszerelemek robusztus és strapabíró kialakításúak legyenek, például kiterjesztett hőmérséklet-tartományban működjenek, és masszív, por és nedvességálló csatlakozókkal rendelkezzenek. Az eszközöknek a szélsőséges körülmények között (magas hőmérséklet, nedvesség, vibráció) is hosszú távon megbízhatónak kell lenniük.

Ipari kommunikáció

  • Vezetékes és vezeték nélküli ipari kommunikációs megoldások: Cégünk széles skálájú kommunikációs megoldásokat kínál az ipari környezetben. Az ipari Ethernet hálózatok tervezését és kivitelezését vállaljuk, amelyek a szabványos Ethernet protokollokra épülnek. Ez lehetővé teszi az adatok hatékony és gyors átvitelét a különböző ipari eszközök között.
  • Távoli RS-232/RS-422/RS-485 portok: Távoli eszközökkel történő kommunikációhoz biztosítunk RS-232, RS-422 és RS-485 portokat. Ezek a portok lehetővé teszik a távoli eszközökkel való megbízható kommunikációt, így könnyedén csatlakoztathatók és vezérelhetők a távoli eszközök.
  • Ethernet I/O eszközök: Rugalmas adatbeviteli és adatkinyerési lehetőséget biztosítunk Ethernet I/O eszközök segítségével. Ez lehetővé teszi az adatok gyűjtését és feldolgozását a rendszerekben, valamint az eszközök távoli vezérlését és monitorozását.
  • Mérés és adatgyűjtés: Cégünk lehetőséget biztosít a mérések végrehajtására és az adatok gyűjtésére az ipari környezetben. A rendszerünk megbízhatóan rögzíti a fontos adatokat, lehetővé téve a pontos és időszerű információkat a folyamatokról és a rendszer állapotáról.
  • Riasztások kezelése: Hatékony riasztási rendszert biztosítunk, amely lehetővé teszi a rendszerben bekövetkező események gyors észlelését és kezelését. Ez segít azonnali intézkedéseket tenni a problémák megoldása érdekében, minimalizálva a leállásokat és a kieséseket.
  • Adatok feldolgozása és megjelenítése: A gyűjtött adatokat feldolgozzuk és különböző formákban megjelenítjük, hogy könnyebb legyen az üzleti döntéshozatal és az adatok hatékony kihasználása. Grafikonok és más vizuális eszközök segítségével áttekinthetően prezentáljuk az adatokat, ami segít az trendek, összefüggések és eltérések könnyű azonosításában. Ezáltal felhasználóink hatékonyabban és pontosabban értékelhetik a rendszerek állapotát és teljesítményét, ami javítja a működést és hozzájárul a jobb üzleti eredmények eléréséhez.

Rendszerint az alábbi gyártók eszközeivel dolgozunk:

Cégünk tapasztalt szakemberei és széleskörű ipari informatikai ismereteink lehetővé teszik, hogy a legmegfelelőbb eszközöket és megoldásokat válasszuk az Ön ipari kommunikációs igényeihez. Az ipari informatika terén elért eredményeink és megbízható partneri kapcsolataink révén hatékony és megbízható ipari kommunikációs rendszereket kínálunk ügyfeleink számára.