Széchenyi-2020

Cégismertető

A Mikroplan Kft. négy villamosmérnök által 2013-ban alapított gazdasági társaság. Munkatársaink több ismert elektronikai és informatikai vállalatnál megszerzett közel egy évtizedes tapasztalattal és szerteágazó partneri kapcsolatokkal rendelkeznek az elektronikus vagyonvédelem, a gyengeáramú tervezés és kivitelezés terén, jártasak a beruházások koordinálásában és a pályázati támogatott projektek megvalósításának adminisztratív feladataiban valamint az elektronikai fejlesztésben (korszerű, egyedi mikrovezérlős áramkörök készítésében és programozásában). A hasonló képzettség és a közös munkakörben megszerzett alapismeretek mellett kollégáink az épületvillamosság, vagyonvédelem és mikroelektronika különböző területein specializálódtak így a minden tématerületen a megfelelő jártassággal rendelkező kollégákkal vagyunk jelen.

Cégünk első számú vezérelve az ügyfelek bevezetése a kedvező áron elérhető épületvillamossági és elektronikai rendszerek és szolgáltatások világába. Meggyőződésünk, hogy az elérhető elektronikai szolgáltatások és kényelmi funkciók bemutatásával valamint jó minőségű kivitelezéssel olyan megoldásokat tudunk adni ügyfeleink problémáira, amellyel hosszú távon is elégedettek lesznek és cégünk jó hírnevét erősbítik.

Ennek érdekében csak olyan rendszert ajánlunk, amely az ügyfél problémájára valós megoldást kínál és minőségével biztosítja a hosszú távú üzemeltethetőséget. A kiépített rendszerhez fűződő elégedettség tapasztalataink szerint alapvetően három pilléren nyugszik: az ügyfél igényeinek teljesítése, a műszaki megoldás színvonala és a kiépítés költsége. Mi ennek a három összetevőnek az optimumát keressük, ezért jelentős időt fordítunk az elvárások, körülmények megismerésére, nagy körültekintéssel járunk el a felmérés során és minden rendszer esetében egyedileg dolgozzuk ki részletes ajánlatunkat.

Kiemelt figyelmet fordítunk arra,

 • hogy a rendszer beépítése során az épület esztétikájához igazodjunk, megjelenését megóvjuk és azt csak a szükséges minimális mértékben befolyásoljuk,
 • az üzembe helyezett rendszer működésében megfeleljen a felhasználói igényeknek,
 • kezelésében igazodjon a felhasználói szokásokhoz,
 • az üzemeltető számára minimális üzemeltetési költséget jelentsen
 • és hosszútávon üzembiztosan működjön,
 • valamint rugalmasan kezeljük a kivitelezés közben felmerülő kéréseket és igényeket

Az elégedett ügyfél a legjobb reklám. Hiszünk benne – és eddigi tapasztalataink is ezt igazolják -, hogy ez az üzletpolitika a hosszú távú, jól működő üzleti kapcsolatok kiépítésének záloga és további üzleti lehetőségek kulcsa, a fenntartható fejlődés alapja.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között köszönthetjük!

Minőségpolitikai nyilatkozat

A Mikroplan Kft. fő tevékenysége a villamos- és elektronikai tervezés és kivitelezés valamint az elektronikai fejlesztés. Cégünk teljes mértékben elkötelezett a minőségi ügyfélkiszolgálás mellett. Ennek a kézenfekvő és önként vállalt kötelezettségnek eleget téve működésünk során az ügyfelek igényeinek megismerésére kiemelkedő figyelmet fordítunk és kizárólag jó minőségű, tartós valamint az igényeket a szakmai megkötések figyelembevételével teljesítő berendezéseket ajánlunk.
Határozott törekvésünk hogy az ügyfél részére leszállított berendezések által nyújtott szolgáltatások az előre egyeztetett követelményeket minimum túlteljesítsék, bővíthetőség és alkatrész utánpótlás tekintetében hosszú távon is elérhető egységekből épüljenek fel, az épített környezetbe illeszkedjenek és ár/érték arányban is az ügyfél elégedettségét váltsák ki.
Hiszünk benne, hogy minőségpolitikánk végrehajtható és az ügyfeleink elégedettsége folytán a cég jó hírnevének fenntartását, ismertségének növelését valamint dolgozóinak anyagi boldogulását hosszú távon garantálja.

Tevékenységeink szerint a minőségi mutatókat az alábbi fő irányelvek szerint lehet meghatározni:

 • Épületvillamossági tervezés
  1. Az elkészített tervek megvalósíthatósága
 • Épületvillamossági kivitelezés
  1. A javasolt és betervezett műszaki megoldások megfelelősége
   Leszállított részegységek minősége és tartóssága
   Az összeszerelés minősége és megfelelősége
   Hosszú távú üzembiztos működés
   A felhasználói élmény színvonala (szolgáltatások, kezelhetőség, kényelmi szint)
 • Elektronikai fejlesztés
  1. A javasolt és betervezett műszaki megoldások megfelelősége
   Hosszú távú üzembiztos működés
   Gazdaságos gyárthatóság